Харківський міський голова І. Терехов відвідав УІПА

 

Харківський міський голова Ігор ТЕРЕХОВ з офіційним візитом 28 листопада відвідав Українську інженерно-педагогічну академію.

«Дякую, дякую за те, що ми разом, за те, що разом багато пережили. Хочу сказати, що, дійсно, Харків вистояв, вистояв завдяки нашим людям, завдяки нашим мешканцям, ЗСУ, ТрО і те, що ви сьогодні працюєте, те, що викладаєте, те, що робите, це, знаєте, героїзм» – зазначив міський голова Ігор Терехов.

Спілкування проходило в теплій, дружній атмосфері.

Ігор Олександрович зазначив, що на сьогодні розвиток, відбудова, відновлення нашого міста є одним з найважливіших питань. І це питання не менше турбує наших науковців, які запропонували свої знання та наукові наробки для допомоги нашому місту. На зустрічі багато питань та обговорень торкнулись саме теми генерального плану розвитку Харкова, економіки і бюджету, відновлення того наукового і студентського бурхливого життя, яке вирувало до війни та багато інших нагальних тем.

Відповів мер і на особисті питання присутніх у залі співробітників нашої академії. Говорили, зокрема, про транспорт, комуналку, вуличне освітлення та про навчання дітей.

По закінченню спілкування з колективом, мер вручив Подяки та Почесні Грамоти від Харківського міського голови за самовіддану, плідну працю в час війни низці співробітників УІПА.

Завершилась зустріч невеличким концертом, який підняв настрій та трохи відволік всіх від буденної військової реальності життя міста.