Ректор та колектив УІПА вітають всіх з прийдешнім Новим 2024 роком

 

Добігає кінця 2023 рік. Він не був для нас простим, ми мали купу викликів і складнощів, продовжували працювати в умовах війни, тривог і обстрілів. Та ми багато чому навчились, стали міцніше, розумніше, гідно приймали та вирішували виклики, які поставила перед нами війна.

Наші Захисники продовжують героїчно боронити нашу країну, щоб ми з вами мали змогу працювати, навчатись та навчати, вступати та закінчувати виші, здобувати освіту, щоб потім якісно та швидко відбудувати нашу країну.

Колектив Української інженерно-педагогічної академії вітає всіх з прийдешнім 2024 роком. Ми віримо, що прийдешні й рік буде кращим та здійснить нашу спільну з вами, українці, одну на всіх мрію – Перемогу!

Ми бажаємо вам міцного здоров’я та наснаги, енергії та терпіння, щоб працювати кожен на своєму фронті та допомагати нашим захисникам наближати перемогу. Бажаємо, щоб у нашу країну, наші міста та домівки повернулись мир та затишок, добробут та щастя, щоб всі рідні були поряд, щоб родини наших захисників дочекались своїх героїв додому.

З прийдешнім Новим 2024 роком!

Привітання від ректора УІПА, проф. Дениса КОВАЛЕНКО