Спільноту УІПА запрошують на відкриту лекцію Ф. Хофвебера «Меридіани: Система каналів в людському тілі»

 

Спільноту Української інженерно-педагогічної академії, особливо студентство та викладачів спеціальності практична психологія, запрошують 9 травня о 15:00 на відкриту лекцію Франца Хофвебера на тему: «Меридіани: Система каналів в людському тілі».

Лекція проходитиме в Zoom, приєднатися можна за 10 хвилин до початку.

Доєднатись до лекції 

Ідентифікатор конференції: 897 7404 4728

Код доступу: 2024 

ДОВІДКОВО

Пан Франц Ернст Xофвебер (Franz Ernst Hofweber) народився 25 серпня 1961 року в Оберріді, Швейцарія.

Диплом магістра з маркетингу Інституту Мессінгера в Цюріху (Institute Mössinger Zurich).

Диплом шиацу-терапевта ESI. Федеральний диплом шиацу-терапевта. Диплом федерального комплементарного терапевта з використанням методу шиацу.

Диплом магістра з активного гіпнозу та терапевта від N.G.H.

З 2007 року власна практика TJM Traditional Japanese Medicine Shiatus Shonishin.

Франц Ернст Хофвебер – терапевт з проблем альтернативної та далекосхідної медицини. Він вніс певний вклад в альтернативну медицину та культурне життя, прагне підтримувати та просувати гуманістичні цілі. Франц Ернст Хофвебер взаємодіє з владою Швейцарії, а також має зв’язки з Німецько-українським товариством економіки та науки e.V., розташованим у Майнці та Берліні. Франц Ернст Хофвебер є активним членом українсько-німецького та німецько-ізраїльського товариств у Берліні.

Українська інженерно-педагогічна академія вже кілька років співпрацює з паном Франц Ернст Хофвебер у формі проведення семінарів та лекцій, та просування освітньої політики з позитивним академічним впливом. Пан Франц Ернст Хофвебер вніс вклад у розвиток соціальних та психологічних компонентів в академії. Його було прийнято для читання лекцій та проведення семінарів з тематики «Навчальний та критичний аналіз процесу одужання та аспекти терапії гастриту рефлекс зонами людини» та «Меридіані – система каналів в організмі людини» з аспірантами та магістрами як професора на громадських засадах.

Франц Ернст Хофвебер став промоутером Української інженерно-педагогічної академії, використовує свої знання для цілей академії з огляду на майбутнє положення України в ЄС.