Доцентка кафедри РГТБ УІПА взяла участь у програмі мобільності House of Europe

 

У період з 3 по 7 червня доцентка кафедри ресторанного, готельного та туристичного бізнесу Української інженерно-педагогічної академії Ганна ЗАПАРЕНКО взяла участь у програмі мобільності для освітян від House of Europe та відвідала кафедру харчових технологій і нутриціології (Department of Food Science and Human Nutrition) Сільськогосподарського університету Афін (Agricultural University of Athens).

В межах програми мобільності пані Ганною було проведено семінар для магістрантів і аспірантів Сільськогосподарського університету Афін на тему «Підходи до розроблення технологій борошняних виробів із заданою харчовою цінністю».

Проведено робочу зустріч із професором Іоанною МАНДАЛА та професором Ніколаосом СТОФОРОСОМ, а також налагоджено зв'язок із професором Джинуа ЗУО з Пекинської Академії сільського господарства та лісівництва (Китай) щодо подальшої наукової співпраці між нашими навчальними закладами.

Відвідано лабораторне заняття професора Іоанни Мандала з харчової інженерії для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології» на тему «Віскозиметрія».

Відвідано лабораторії кафедри харчових технологій  і нутриціології:

  • лабораторію харчової мікробіології та біотехнології;
  • лабораторію виробництва та дослідження якості молочних продуктів;
  • лабораторію виробництва харчових продуктів;
  • лабораторію контролю та аналізу якості харчових продуктів;
  • лабораторію енології та алкогольних напоїв.

Як ще один позитивний результат візиту до Сільськогосподарського університету Афін ‒ отримано запрошення для здобувачів УІПА спеціальності 181 «Харчові технології» для проведення наукових досліджень на базі АУА, а також для викладачів для підвищення кваліфікації.