Випущено навчальний посібник "Creativity and Entrepreneurship: Trainer’s Manual"

 

З радістю повідомляємо про вихід у світ нового навчального посібника "Creativity and Entrepreneurship: Trainer’s Manual", який було створено за результатами проєкту Create Creative Entrepreneurs (CCE). Проєкт реалізувався в рамках програми Creative Spark: Higher Education Enterprise за підтримки Британської Ради та був спрямований на підвищення обізнаності щодо концепції, викликів та можливостей креативної економіки.

Посібник "Creativity and Entrepreneurship: Trainer’s Manual" розроблено інтернаціональним авторським колективом. Бізнес-школу Бедфордширського університету (м. Лутон, Велика Британія) представили професори Yanqin Duan, Yongmei Bentley та Patricia Wilson; Харківський національний економічний університет ім. С.Кузнеця – доцентка Олена Ярмош; Українську інженерно-педагогічну академію – доцентка Юлія Дуднєва та старший викладач Роман Нестеренко.

Шість модулів, з яких складається посібник, а саме: розвиток креативного мислення та генерації ідей, основи започаткування бізнесу, бізнес-планування та фінанси, маркетингова стратегія, брендинг, цифрова аналітика – охоплюють основні напрями фахової підготовки підприємців та розвитку креативного мислення, висвітлюють основні особливості розбудови стартап-екосистеми, надає необхідні знання та інструменти для підготовки та впровадження ідей в швидкозмінному та конкурентному бізнес-оточенні.

Посібник побудовано у формі слайд-конспекту, який має допомогти тренерам у візуалізації матеріалу та підготовки до спілкування зі слухачами.

Сподіваємось, що посібник "Creativity and Entrepreneurship: Trainer’s Manual" стане незамінним інструментом для викладачів та тренерів, які прагнуть підготувати здобувачів вищої освіти та молодих підприємців до успішної діяльності у сфері креативної економіки. Завдяки спільним зусиллям британських та українських фахівців, видання відображає найкращі практики та сучасні підходи до підприємництва і креативності.