Представники УІПА взяли участь у практичному онлайн інтенсиві “PROЦінності. Фактор, що формує майбутнє: практичні інструменти впровадження цінностей у роботі з молоддю”

 

Проректор з науково-педагогічної роботи Української інженерно-педагогічної академії Марина ВАСИЛЬЄВА разом з керівником постійно діючої робочої групи з інтернаціоналізації та проєктної діяльності УІПА старшим викладачем Романом НЕСТЕРЕНКО та співробітником навчальної лабораторії креативності та молодіжних ініціатив Кирилом КОШАРНИМ стали учасниками практичного онлайн інтенсиву “PROЦінності. Фактор, що формує майбутнє: практичні інструменти впровадження цінностей у роботі з молоддю”, що пройшов 22 липня. Під час інтенсиву обговорювалась користь орієнтування на сучасні цінності під час роботи з молоддю.
По завершенню інтенсиву кожен з учасників отримав сертифікат з вказаною кількістю кредитів.
В рамках інтенсиву були розглянуті наступні теми:
- що таке цінності, як визначити свої справжні цінності;
- цінності як фактор, що формує майбутнє;
- креативність, залученість, співтворчість та розвиток як цінності майбутнього.

Представники Української інженерно-педагогічної академії дякують організаторам за можливість взяти участь у практичному інтенсиві та цікавий матеріал.
Інтенсив був розроблений командою УЦМ спільно з партерами Польщі, Кіпру та Португалії в межах програми Еразмус+ ”Well of Values: Youth as a Social Media Values Promoter”.