Студентство ННІ «УІПА» ХНУ ім. В.Н. Каразіна відвідало Полтавський олійноекстракційний завод Kernel

 

Навчальна лабораторія профорієнтаційної роботи і розвитку кар’єри Центру інноваційних освітніх технологій разом з представництвом Kernel провела профорієнтаційну екскурсію для студентів Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія» Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

Екскурсія на підприємство відбулась очно 9 жовтня у Полтаві.

Компанія Kernel — найбільший виробник та експортер соняшникової олії в Україні, а також один з провідних постачальників агропромислової продукції на міжнародному ринку.

Студентам провели вступний інструктаж з безпеки життєдіяльності на підприємстві, видали шоломи та світловідбиваючі жилети задля безпеки на екскурсії.

Здобувачі освіти мали змогу дізнатися та побачити на власні очі увесь шлях насіння:

-  як насіння приїжджає, зважується та зберігається у елеваторах;

- як у першому цеху його переробляють: через декілька ступенів розлущення та відбору лушпиння від ядер, віджимають та відфільтровують масло.

У другому цеху масло остужають, зважують та розливають у пляшки, які у тому ж цеху видувають, потім фасують у коробки та відправляють до замовників.

Компанія Kernel забезпечила безперебійне виробництво не тільки завдяки високим стандартам безпеки, особливим відношення до робітників, сучасним обладнанням, налагодженими зв'язками з постачальниками та замовниками з України й Європи.

Після екскурсії студенти мали змогу поставити запитання та отримати детальну інформацію про можливості працевлаштування та роботи для студентів у компанії Kernel.

Також Kernel роздали студентам журнали, де описано різні рекорди, аспекти та цікаві факти роботи у компанії.

Адміністрація ННІ "УІПА" ХНУ ім. В.Н. Каразіна висловлює подяку компанії Kernel та її представникам за отримані знання та екскурсію!