Про хід профорієнтаційної роботи. Виїзний День відкритих дверей.

 В рамках проведення профорієнтаційної роботи Українська інженерно-педагогічна академія робить все можливе, щоб вища освіта стала доступнішою.

 

13.01.2012 р. відбулась зустріч представників УІПА з випускниками шкіл на базі Пісочинського колегіуму. На зустрічі були присутні близько 150 випускників. Перед присутніми виступили з презентацією спеціальностей академії відповідальний секретар приймальної комісії Єгоров О.Б. та секретар відбіркової комісії енергетичного факультету Васюченко П.В.

Потенційним абітурієнтам надано інформацію про особливості навчання в УІПА, специфіку спеціальностей, за якими готує бакалаврів, спеціалістів та магістрів наша академія.

Присутнім розповіли про загальні правила вступу у ВНЗ у 2012 р. та про особливості вступу до Української інженерно-педагогічної академії.

Зустріч закінчилась концертом колективів Культурного центру УІПА.

Приємно було чути слова подяки на адресу керівництва та професорсько-викладацького складу академії за їх високий професіоналізм, якісну підготовку спеціалістів від керівництва колегіуму, учнів та їх батьків.