Офіційний візит делегації УІПА до Тяньцзінського університету технології та освіти

 З 5 по 10 квітня делегація Української інженерно-педагогічної академії відвідала з офіційним візитом ВНЗ-партнер Тяньцзінський університет технології та освіти (ТУТО), Китай.

 

 

З 5 по 10 квітня делегація Української інженерно-педагогічної академії у складі першого проректора Тарасюка А.П., декану факультету енергетики, енергозберігаючих технологій та автоматизації енергетичних процесів Антоненко Н.С., декану факультету комп’ютерних і інтегрованих технологій в виробництві та освіті Кондратюка О.Л. та завідувача кафедри Технологій і дизайну Рябчикова М.Л. відвідали з офіційним візитом ВНЗ-партнер Тяньцзінський університет технології та освіти (ТУТО), Китай.

У рамках візиту було проведено зустріч з керівництвом університету, серед яких були присутні президент ТУТО Лю Сінь, віце-президент Йєн Бін та декани факультетів. Під час переговорів було розглянуто перспективи спільних напрямків робіт, реальні проекти співробітництва та підписано договір про співпрацю.

За час свого перебування делегати ознайомились з методикою проведення занять в рамках використання дуальної системи підготовки.