Відкриття студентського підприємницького клубу Startup Club UEPA в Українській інженерно-педагогічній академії

 Запрошуємо всіх бажаючих приєднуватись до спільноти успішних стартаперів та завітати на відкриття студентського підприємницького клубу Startup Club UEPA в Українській інженерно-педагогічній академії.

Урочиста церемонія відкриття відбудеться 20 грудня о 14:30 у 117 аудиторії, 1 корпусу.

 

 

 

 Запрошуємо всіх бажаючих приєднуватись до спільноти успішних стартаперів в УІПА та завітати на відкриття студентського підприємницького клубу Startup Club UEPA в Українській інженерно-педагогічній академії.

Урочиста церемонія відкриття відбудеться 20 грудня о 14:30 у 117 аудиторії, 1 корпусу.

Startup Club UEPA – це простір для обміну досвідом, інноваційними ідеями, надихаючими історіями успіху. Під час відкриття ви дізнаєтесь про основні напрями роботи клубу та можливості, які ви отримаєте від участі в клубі.

YEP – інноваційна система підтримки молодіжного підприємництва, яка складається з бізнес-клубів в університетах України. Метою кожного осередка є забезпечення креативної молоді сучасною інформацією, менторською допомогою, усім тим, що є необхідним для втілення креативної ідеї в успішний проект.

У Startup Club UEPA ви дізнаєтеся що таке підприємницьке мислення, як успішно реалізувати свою ідею, отримаєте компетенції у різних бізнес сферах, розвиваючи свої hard skills.

Відкриття клубу – це дві години драйву, позитиву, зустрічей зі стартаперами та представниками бізнесу, цікавого спілкування та дивовижних сюрпризів!

Ми запрошуємо креативну, амбіційну, з ідеями, або бажанням їх мати, молодь приєднуватися до нашої команди!

Підписуйтесь на Startup Club UEPA , слідкуйте за анонсами та новинами, беріть участь у цікавих івентах і тренінгах, розробляйте власну бізнес-ідею, втілюйте власну мрію та ставайте успішним підприємцем!