УІПА запрошує до участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Простір арт-терапії: мінливість і стабільність – пошуки балансу»

 Українська інженерно-педагогічна академія запрошує викладачів, студентів та усіх, хто цікавиться практичною психологією, до участі у Міжнародній міждисциплінарній науково-практичній конференції «Простір арт-терапії: мінливість і стабільність – пошуки балансу», яка відбудеться 15-17 лютого на базі кафедри практичної психології УІПА.

 

 

Українська інженерно-педагогічна академія запрошує викладачів, студентів та усіх, хто цікавиться практичною психологією, до участі у Міжнародній міждисциплінарній науково-практичній конференції «Простір арт-терапії: мінливість і стабільність – пошуки балансу», яка відбудеться 15-17 лютого на базі кафедри практичної психології УІПА. Співорганізатори – Інститут соціальної та політичної психології НАПН України; Українська спілка психотерапевтів; Всеукраїнська громадська організація «Арт-терапевтична асоціація»; кафедра психіатрії, наркології та медичної психології ХНМУ; Військово-медичний клінічний центр Північного регіону.

Мета проведення конференції – презентація та обмін сучасними теоретично обґрунтованими прикладними методиками арт-психотерапевтичної взаємодії, які можуть бути використані у безпосередній практиці психотерапії, психологічного консультування, соціальній та педагогічній роботі.

Напрями роботи конференції:

1.      Форми, методи, засоби і підходи сучасної психології та психотерапії.

2.      Форми і методи роботи з психотравмою.

3.      Використання арт-терапії в різних формах допомоги людині: психотерапія, соціально-психологічний тренінг, консультування, соціальна допомога, коучинг.

4.      Арт-терапія та різні форми мистецтва.

5.      Сучасні напрямки арт-терапії.

Довідки: (050) 402 71 03, (067) 910 20 63, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та у Інформлисті

Реєстрація за посиланням