Вітаємо призерку Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом і економіка праці»

 Вітаємо студентку факультету економічних, управлінських та освітніх технологій гр. ДЕУ-ПОПб15 Волошину Надію, яка здобула 2 місце на ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом і економіка праці».

 

 

 

Вітаємо студентку факультету економічних, управлінських та освітніх технологій гр. ДЕУ-ПОПб15 Волошину Надію, яка здобула 2 місце на ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом і економіка праці». Науковий керівник – доцент кафедри менеджменту Кір’ян Олена Іванівна.

Конкурс проходив у вигляді підсумкової науково-практичної конференції в Тернопільському національному економічному університеті 4 квітня.

В підсумковій конференції взяли участь 29 студентів з 20 ЗВО України. Тема роботи «Специфіка оцінки окремих категорій управлінського персоналу» була визнана сучасною, актуальною, з елементами оригінальних пропозицій: такою, що відповідає нагальним потребам вітчизняної економіки. Студентка довела високий рівень наукової підготовки бакалаврів Української інженерно-педагогічної академії та гідно представила її в колах наукової спільноти України.