В Українській інженерно-педагогічній академії відбулося відкриття центру розвитку креативного підприємництва

 В УІПА в рамках проекту Create Creative Entrepreneurs програми British Council «Creative Spark: higher education enterprise program» відкрився «Центр розвитку креативного підприємництва».

Відкриття центру супроводжувалося серією круглих столів для студентства академії.

 

 

В УІПА в рамках проекту Create Creative Entrepreneurs програми British Council «Creative Spark: higher education enterprise program» відкрився «Центр розвитку креативного підприємництва». Відкриття центру супроводжувалося серією круглих столів для студентства академії.

Вже з наступного навчального року студенти УІПА на базі новоствореного центру зможуть плідно формувати свої навички з креативного підприємництва. Для всіх охочих будуть проходити спеціальні тренінги з розвитку найважливіших підприємницьких навичок у сфері креативності та зустрічі з успішними креативними підприємцями і практиками.

Центр надасть можливість отримувати консультації від міжнародної команди проекту. Всі резиденти центру зможуть підготувати власні проекти, якісно представити свої підприємницькі ідеї та прийняти участь у конкурсі старт-ап проектів.

Запрошуємо всіх бажаючих!

https://www.facebook.com/CreateCreativeEntrepreneurs/

https://ccespark.info/

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Творіть, навчайтеся, консультуйтеся та отримуйте підтримку від команди проекту в УІПА!