Звернення ректора УІПА Олени Коваленко

 

ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ ТА СПІВРОБІТНИКИ, СТУДЕНТИ ТА АСПІРАНТИ! 

Сьогодні наша країна, як і весь світ, зіткнулася з проблемою, пов’язаною з поширенням коронавірусної інфекції. Звичайно, ця ситуація вплинула на організацію роботи в нашому навчальному закладі. Сьогодні ми працюємо в умовах карантину, але при цьому продовжуємо здійснювати навчальний процес, виконувати наукову та методичну роботу, підтримувати стан своїх об’єктів.

Завдяки тому, що в нашій академії вже кілька років упроваджуються технології дистанційної освіти, ми виявилися підготовленими до роботи в цих складних умовах. Викладачі та студенти академії працюють, застосовуючи методики навчання в режимі он-лайн. Це дозволяє здійснювати консультації, проводити навчальні заняття й контрольні заходи. Таким чином, якість навчального процесу забезпечується на відповідному рівні.

Для працівників, які забезпечують функціонування академії, організовано підвезення до місця роботи. Приміщення, робочі місця підтримуються в стані, що відповідає санітарним нормам, регулярно вживаються заходи профілактики інфікування та поширення коронавірусної інфекції.

Ми дбаємо про кожного. На сьогодні заробітна платня та стипендія виплачені своєчасно та в повному обсязі.

З введенням карантину життя нашої академії не зупинилося. Ректорат, декани, завідувачі кафедр, викладачі та студенти знаходяться на постійному зв’язку. У режимі он-лайн проводяться наради, засідання ректорату та вчених рад. Ми готові вислухати кожного і надати необхідну допомогу. У цей важкий час Ви не самі!

Велика подяка викладачам, співробітникам, студентам за відповідальне та усвідомлене ставлення до ситуації та своїх обов’язків, за розуміння та терпіння, за солідарність і підтримку!

Бережіть себе і своїх рідних, підтримуйте один одного, дотримуйтесь вимог карантину.

Я впевнена, що і цю перешкоду ми здолаємо, бо МИ РАЗОМ!