Кафедра технологій і дизайну УІПА провела он-лайн семінар «Особливості надання освітніх послуг в умовах дистанційного навчання»

 

Он-лайн семінар «Особливості надання освітніх послуг в умовах дистанційного навчання» відбувся 27 травня на базі кафедри технологій і дизайну з залученням Kharkiv Fashion Cluster та більше ніж 60 учасників з Харкова, Києва, Полтави, Дніпра, Краматорська та інших міст України.

Метою даної події був обмін досвідом у проваджені освітньої діяльності та організації дистанційного навчального процесу в умовах карантину.

Усі учасники долучилися до обговорення цікавих методичних знахідок викладачів кафедри технологій і дизайну Української інженерно-педагогічної академії в організації дистанційного навчання та надання освітніх послуг для спеціальностей, пов'язаних з легкою промисловістю. 

Також під час семінару учасникам було презентовано проєкт Erasmus+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні» (PAGOSTE), партнером і співвиконавцем якого є Українська інженерно-педагогічна академія.

Всі подробиці та запис семінару можна переглянути за посиланням