Студентів, аспірантів та викладачів УІПА запрошують на відкриту онлайн-лекцію «Помилки структурного планування та виконання з урахуванням економічних наслідків з точки зору інженера-будівельника»

 

28 вересня о 13:00 відбудеться відкрита лекція Йозефа Франка на тему «Помилки структурного планування та виконання з урахуванням економічних наслідків з точки зору інженера-будівельника» (The structural planning and execution errors taking into account the economic effects from the perspective of a civil engineer).

Запрошуються студенти, аспіранти і викладачі, у першу чергу, енергетичних спеціальностей, проте тема буде цікавою також студентам і викладачам всіх спеціалізацій «Професійна освіта».

Лекція буде проходити в Zoom, приєднатися можна за 10 хвилин до початку за посиланням  Ідентифікатор конференції: 596 779 9370

 

Йозеф Франк

Народився 03.06.1965 у м. Міттенвальде (Баварія, Німеччина).

Робота пана Франка представляє собою міждисциплінарні дослідження в галузях будівництва з урахуванням економічних аспектів.

Наукова робота Йозефа Франка цікава як з методологічної, так і з формально-наукової точки зору. Дослідження пана Франка переслідує чітко сформульовану, але, перш за все, науково обґрунтовану та актуальну для практики проблему, і автору вдалося освітити теорію та практику у тлі поточних структурних змін.

Пан Франк є Головою спеціалізованого комітету німецької кровельної торгівлі в Кельні, він сертифікований радник з питань енергетики Мюнхенської ремесленої палати, багато років викладає в Мюнхенському університеті, був лектором в Боннському університеті і Рейн-Вестфальському технічному університеті м. Ахена.

Пан Франк протягом кількох років працював консультантом в академічному колективі УІПА в межах професійного співробітництва. Результати тематичного дослідження можуть розширити, поповнити та доповнити фундаментальні дослідження та навчання в енергетичному та будівельному секторі України.