Колектив УІПА щиро вітає з ювілеєм Русланову Тетяну Олександрівну!

 

Колектив та керівництво Української інженерно-педагогічної академії щиро вітає з ювілеєм нашу колегу та партнера по розвитку професійної освіти, керівника Науково-методичного центру професійно-технічної освіти в Харківській області Русланову Тетяну Олександрівну!

Весь трудовий шлях Тетяни Олександрівни пов’язаний із системою професійно-технічної освіти, і всі ці роки вона не припиняє дивувати освітян Харківщини визначними професійними та особистими якостями. Її професіоналізм, багаторічна та наполеглива праця стали вагомим внеском у створення ефективної системи роботи професійно-технічних навчальних закладів нашої області.

Ми вдячні Тетяні Олександрівні за багаторічну та плідну співпрацю, ми раді мати таку колегу й партнера, працювати пліч-о-пліч, разом здійснювати підготовку висококваліфікованих кадрів та підвищувати рівень фахової майстерності педагогічних працівників.

У цей урочистий святковий день ми вітаємо Тетяну Олександрівну та бажаємо міцного здоров’я, оптимізму, енергії, наснаги та працездатності, нових звершень та яскравих ідей, миру та родинного затишку, злагоди, добробуту, здійснення заповітних мрій та задумів!

 

Колектив, ректорат УІПА