Сертифікати участі в міжнародній програмі педагогічної досконалості

 

Три викладачі Української інженерно-педагогічної академії, Тетяна Сергіївна Бондаренко, Наталія Миколаївна Воловчук і Ганна В’ячеславівна Корнюш, отримали сертифікати, що засвідчують успішну участь в компоненті для викладачів проєкту Ukraine Higher Education Teaching Excellence Programme (2021-2022). Проєкт реалізується Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Компонент для викладачів тривав з липня по листопад 2021 року й включав вивчення практичних підходів до викладання і навчання у вищій освіті. Основний акцент програми полягав в тому, щоб надихнути учасників до використання нових підходів, базованих на студентоцентризмі, а також спонукати їх до взаємодії, обміну досвідом і створенню тренінгів для колег.

Результатом участі в інтерактивних заняттях компоненту для викладачів стало проведення триденного міждисциплінарного онлайн-тренінгу для науково-педагогічних працівників УІПА й інших закладів освіти з питань підвищення мотивації студентів в умовах змішаного навчання, а також створення плану проведення регулярних тренінгів з підвищення педагогічної майстерності.