Оголошено відбір студентів УІПА для участі у міжнародних навчальних візитах до Риму (Італія) та Констанцу (Німеччина) в рамках проєкту Еразмус+ КА2 PAGOSTE

 

Оголошується конкурс для участі студентів Української інженерно-педагогічної академії у навчальних семінарах, які відбудуться з 25 квітня по 8 травня у Третьому Римському університеті (Італія) та Університеті Констанцу (Німеччина). До кожного університету запрошується по 2 особи.

Навчальні візити відбудуться у рамках проєкту Erasmus+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні (PAGOSTE)».

У конкурсі можуть взяти участь студенти УІПА денної форми навчання, 2-4 курсів бакалаврату та 1 курсу магістратури, які навчаються за спеціальностями: «Професійна освіта (за спеціалізаціями)»; «Практична психологія»; «Менеджмент».

 

Для участі у конкурсі студенти повинні володіти англійською мовою не нижче рівня В1, відповідати вимогам для в’їзду до країн ЄС (Німеччина та Італія) та заповнити до 15:00 години 14 січня реєстраційну форму

 

Студенти мають підготувати наступний пакет документів:

  1. Ксерокопію першої сторінки закордонного паспорту.
  2. Навчальну картку.
  3. Дані про середній бал навчальної картки за 100-бальною шкалою.
  4. СV з фото (українською та англійською мовами), бажано використовувати Europass.
  5. Мотиваційний лист (українською та англійською мовами).
  6. Сертифікат про проходження повного курсу вакцинації від COVID-19.

За наявності студент надає також сертифікат, що підтверджує рівень володіння англійською мовою. У разі відсутності у претендентів сертифіката, що підтверджує рівень володіння англійською мовою, буде організована співбесіда з викладачем англійської мови для визначення рівня знань.

За бажанням студент може надати додаткову інформацію про участь в конференціях, олімпіадах, академічних змаганнях, громадську активність тощо.

Студенти мають надати підготовлений пакет документів до Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності (101 кабінет головного корпусу) та електронну копію надіслати на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. не пізніше 13:00 години 17 січня, у темі листа обов’язково зазначивши «Студентський навчальний візит PAGOSTE».

Електронна реєстрація та подання повного пакета документів у встановлені терміни вважається реєстрацією на участь у конкурсному відборі.

Студенти, які пройшли всі формальні процедури подачі документів, будуть запрошені для проходження співбесіди. Співбесіда відбудеться 17 січня о 14:00 у залі засідань Вченої ради академії.

Під час проведення конкурсного відбору претендент оцінюватиметься за такими критеріями:

  1. Резюме (до 10 балів):
  • Соціальна складова (1-5 балів).
  • Освітня складова (1-5 балів).
  1. Мотиваційний лист (до 20 балів):
  • Переконливість (1-10 балів).
  • Мотивація (1-10 балів).
  1. Володіння мовою (до 70 балів).

Сертифікат:

  • В1 – 40 балів.
  • В2 – 50 балів.
  • С1 – 60 балів.
  • С2 – 70 балів.

У разі успішного проходження співбесіди з викладачем студент одержує 40 балів. У разі відсутності сертифіката та не проходження співбесіди, кандидатура не розглядатиметься.

  1. Навчальна картка (максимально 50 балів) відповідно до середнього балу навчальної картки.

Наприклад, якщо середній бал дорівнює 84, то, відповідно, претендент одержує 42 бали (84 : 2 = 42).

Максимальний бал, який може одержати студент, дорівнює 150.

 

Фінансування навчальних візитів (транспортні витрати, проживання, харчування) здійснюється за рахунок проєкту Еразмус+ КА2 PAGOSTE.

 

Відібрані конкурсною комісією студенти по завершенню навчального візиту зобов’язані: написати звіт про свої враження від навчального візиту; представити свій досвід серед колег під час семінару, конференції, зборів голови тощо; сприяти реалізації механізмів партнерства та співробітництва, реалізованих в УІПА (на вимогу проєктної групи); застосовувати отримані знання та досвід у навчанні.