УІПА відкриває реєстрацію на IIІ школу педагогічної майстерності «ОСВІТА 4.0 ТА ПЕДАГОГІЧНА ДОСКОНАЛІСТЬ»

 

Запрошуємо академічну спільноту Української інженерно-педагогічної академії до участі у школі розвитку педагогічної майстерності.

Школа проводиться в рамках реалізації в УІПА програми вдосконалення викладання у вищій освіті України «Ukraine Higher Education Teaching Excellence Programme», що реалізується Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Спеціальна тема 3-ї Школи педагогічної майстерності «Діджиталізація та якість навчання: цифрові інструменти освітньої взаємодії».

Зимова школа «Освіта 4.0 та педагогічна досконалість» відбудеться з 26 січня по 4 лютого у формі серії тренінгів в офлайн режимі тривалістю 1,5 год. кожна.

Загальний обсяг зимової школи складає 30 годин (змішана форма проведення, 10 годин тренінгів офлайн, 20 годин дистанційної роботи), учасники можуть взяти участь як у всіх напрямах школи, так і у окремих, за власним вибором.

Школа педагогічної майстерності призначена для гарантів ОП, викладачів та аспірантів Української інженерно-педагогічної академії.

Мета школи:

- познайомити учасників із новими цифровими інструментами освітньої взаємодії;

- навести приклади успішного використання їх в освітній діяльності;

- залучити учасників школи до спільної роботи з інструментами.

3-я Школа педагогічної майстерності «Освіта 4.0 та педагогічна досконалість» проводиться за організаційної підтримки Громадської спілки «Асоціація з розвитку професійної та неперервної освіти».

Тренінги зимової школи будуть відбуватися в аудиторії педагогічного проєктування Центру педагогічної та управлінської досконалості для професійної (професійно-технічної) освіти в Україні (314 аудиторія 1-го корпусу).

 

Реєстрація  обов’язкова і триває до 25 січня. Кількість місць обмежена!

 

З детальною інформацією та програмою Школи можна ознайомитися у Інформаційній брошурі

 

За умови успішного опанування навчальної програми Школи, всі зареєстровані учасники отримають відповідний сертифікат у електронному форматі.