Ректор УІПА Олена Коваленко взяла участь у загальноміських заходах до Дня працівника освіти

 

Урочисті заходи, присвячені прийдешньому Дню працівників освіти, відбулися у Харкові 29 вересня. У цих заходах взяла участь ректорка Української інженерно-педагогічної академії проф. Олена Едуардівна Коваленко.

Із привітаннями з нагоди професійного свята до освітян Харківщини звернувся Харківський міський голова Ігор Терехов. Він подякував всім викладачам за те, що вони міцно тримають освітній фронт і надають місту всіляку допомогу. «При цьому ви не забуваєте навчати наших дітей. Величезне спасибі та низький уклін за те, що ви виховуєте їх справжніми українцями, прищеплюєте їм любов до Батьківщини та даєте знання, які їм дуже потрібні в житті. Я з особливим трепетом вітаю вас із професійним святом. Я дуже хочу, щоб у вас завжди був позитивний настрій. Ми обов’язково переможемо, відновимо кожну школу та кожний вищий навчальний заклад. Вони стануть ще кращими і красивішими, ніж були. І, звичайно, ми всі разом відбудуємо наш улюблений та рідний Харків», – наголосив Ігор Терехов.

Також ректора УІПА Коваленко Олену Едуардівну, завідувачку кафедри економіки та менеджменту, професора Прохорову Вікторію Володимирівну та доцента кафедри маркетинга та торговельного підприємництва Ус Юлію Володимирівну було нагороджено Почесними грамотами Харківської міської ради «За багаторічну сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти і науки міста Харкова та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти».