Проєкт «Енервиш» триває та виходить на новий рівень

 

Завдяки плідній роботі колективу проєкту муніципального енергетичного менеджменту у м. Вишгород Київської області «Енервиш» та поліпшенню воєнно-політичного стану в Київському регіоні нашої країни, було поновлено ланцюги фінансування та уточнені строки реалізації проєкту.

На даний час прискореними темпами ведеться робота на завершальному етапі реалізації даного проєкту. Вже повністю проведена заміна вікон на першому та другому поверхах, утеплений даху адміністративної будівлі та розпочалися роботи щодо утеплення фасадів. Паралельно з цим йде принципове оновлення внутрішніх інженерних комунікацій, яке охоплює такі види робіт як:

− встановлення індивідуального опалювального пункту;

− встановлення рекуператорів;

− монтаж вентиляційної та пожежної системи.

Саме такий комплексний науковий підхід до проблематики енергоефективності дозволить значною мірою поліпшити показники енергоспоживання та енергозаощадження та дасть значний економічний ефект.

Наукову складову цього проєкту з боку Української інженерно-педагогічної академії забезпечують доцент кафедри фізики, електротехніки та електроенергетики Олійник Юлія Сергіївна та наші здобувачі освіти Сергій Войтенко та Злата Оберемок під загальним керівництвом проректора з наукової роботи, професора Купріянова Олександра Володимировича. Результати їхньої роботи будуть відображені у кваліфікаційних роботах магістрів, наукових публікаціях та матеріалах конференцій.