Привітання з новорічними та різдвяними святами від ректора УІПА Коваленко О.Е

 

Шановні колеги! Шановні здобувачі! 

Прийміть найщиріші вітання з Різдвом Христовим та Новим роком! 

Рік, що минає, приніс багато випробувань для України. Цьогоріч нам довелося працювати в умовах повномасштабної війни. Часто без світла, без зв’язку, під обстрілами в укриттях працівники нашої Академії забезпечували її повноцінне функціонування, викладачі проводили навчальні заняття, а здобувачі виявили справжню жагу до знань, знаходячи можливість навчатися онлайн. Я щиро дякую всьому нашому колективу за проявлені згуртованість, стійкість та незламність!

2023 рік Україна зустрічає, впевнено рухаючись уперед до нашої Перемоги. Вірю, що у прийдешньому році здійсниться головне бажання всіх українців – ми переможемо і в нашій славній Україні запанує стійкий мир, а попереду на нас чекає багато щастя, усмішок та можливостей у мирній Україні!

І ми з Вами обов’язково реалізуємо всі наші плани й докладемо всіх зусиль для відродження країни та розвитку нашої Академії! Нехай Новий 2023 рік принесе Україні Перемогу, Мир і Процвітання!

Новий рік – це нові сподівання, життєві задуми й бажання, віра у краще майбутнє. Тож зичу, щоб прийдешній рік був багатим на щастя і радість, щедрим на втілення нових задумів і мудрі рішення. Нехай збуваються найзаповітніші мрії! Хай добро, любов і Божа благодать сходять у душу. Нехай темні часи залишаться позаду і ніколи не повторяться.

Сердечно бажаю, щоб кожен день наступного року був наповнений радістю та оптимізмом. Зичу вам нескінченого потоку ідей, а також міцного здоров’я та наснаги для їх реалізації. Нехай у ваших домівках панує затишок і злагода, а тепло сімейного кола зігріває серце і душу.

Мирного неба, Божого благословення, гарного настрою та веселих свят! 

З повагою, ректор Олена Коваленко