Делегація УІПА взяла участь у роботі II Erasmus+ Міжнародного тижня персоналу в Університеті нижнього Дунаю (Румунія)

 

Делегація Української інженерно-педагогічної академії у складі професора, в.о. завідувача кафедри маркетингу та торгівельного підприємництва Вікторії ЧОБІТОК, професора кафедри інформаційних комп’ютерних технологій і математики Тетяни БОНДАРЕНКО, доцентів кафедри економіки та менеджменту Юлії ДУДНЄВОЇ та Юлії ФЕДОРОВОЇ, керівниці групи з наукової діяльності, доцента кафедри метрології, автоматизації та енергоефективних технологій Ганни ГРІНЧЕНКО, доцента кафедри харчових технологій, легкої промисловості та дизайну Ольги БЛАГИЙ та представниці центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності Ольги КАЙДАЛОВОЇ 3-7 липня взяла участь у роботі II Erasmus+ Міжнародного тижня персоналу в Університеті нижнього Дунаю, м. Галац, Румунія.

Темою Міжнародного тижня була «Активне громадянство та інклюзія студентства з обмеженими можливостями в ЗВО».

Понад 40 представників з 14 країн світу ділились своїм досвідом та наробками у сфері активно громадянства, а також особливостями роботи та підтримки студентства з обмеженими можливостями – від матеріальної допомоги до організації простору та навчання цієї особливої категорії здобувачів.

Не менш насиченою і цікавою була й культурна програма, яка включала знайомство з приймаючим Університетом, містом Галац, а також екскурсією до мальовничого міста Брашов та відвідування палацу у місті Сіная, який був резиденцією першої королівської родини Румунії.

Тиждень роботи був неймовірно насичений корисною інформацію, новими знайомства та враженнями.

Делегація УІПА дякує організаторам за чудову організацію заходу та теплий прийом, а також Національним Erasmus+ офісам України та Румунії за надану можливість.