Відбувся заключний етап Фази VI Міжнародного освітньо-наукового проєкту «Інноваційний університет та лідерство»

 

Керівниця групи з наукової діяльності, доцент кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій УІПА, к.т.н. Ганна Грінченко 13-15 липня взяла участь у заключному етапі Фази VI Міжнародного освітньо-наукового проєкту «Інноваційний університет та лідерство. Моделі академічної автономії та університет в системі освіти впродовж життя». У стінах Українського католицького університету відбувся захист мікропроєктів учасників, що були започатковані на етапі ідеї під час навчання в кращих польських навчальних закладах (Варшавський університет та Ягелонський університет (м. Краків) в жовтні 2022 року та реалізовано в межах проєкту.

Фаза VI Міжнародного освітньо-наукового проєкту об’єднала 45 університетських лідерів зі всієї України та стала стартом для 26 інноваційних мікропроєктів.

Тема мікропроєкту керівниці групи з наукової діяльності Ганни Грінченко «Створення докторської школи», що буде підтримуватись та розвиватись в Українській інженерно-педагогічній академії.

З успішним захистом учасників проєкту VI Фази привітали організатори Тарас Фініков, к.і.н., президент МБФ «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», професор Варшавського університету; Роберт Сухарсткий, професор, декан факультету «Artes Liberales» Варшавського університету та Богдан Шляхта, габілітований доктор, професор Ягеллонського університету; голова ВГО «Інноваційний університет», д.ю.н, професор Олеся Ващук.

Міжнародний освітньо-науковий проєкт «Інноваційний університет та лідерство» відбувається з 2014 року за підтримки Міністерства освіти і науки Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів. Співорганізаторами проєкту є Варшавський університет, Ягелонський університет, Фундація «Artes Liberales», Міжнародний благодійний Фонд «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», Спілка ректорів закладів вищої освіти України.