Студентка УІПА завершила навчання в Технічному університеті Габрово (Болгарія)

 

Успішно завершила своє семестрове навчання студентка 1-го курсу магістратури Аліна Чайка (спеціальності 015.39 Професійна освіта (Цифрові технології)). Це був другий семестр навчання у Технічному університеті Габрово за програмою Erasmus+, проєктної угоди № 2020-1-BG01-КА107-078265.

Складно було поєднувати навчання в двох закладах освіти, але воно того варто! І знайомство з новими цифровими технологіями – бо навчальний процес був дистанційний, і занурення в іноземне освітнє середовище (50% на англійські мові, 50% на болгарській мові), і академічні години, проведені під керівництвом висококваліфікованого професорсько-викладацького складу, все це сприяло становленню професіонала і особистості сучасного суспільства, а ще й бажанню повернутись в УІПА і продовжити навчання на наступному освітньому рівні.

Велика вдячність керівництву УІПА і викладачам з рідної кафедри ІКТіМ за надану чудову можливість розвивати себе, інтегруватись в європейський освітній простір, долучитись до культурної спадщини Болгарії і будувати плани на майбутнє з урахуванням отриманого досвіду.