Результати робочої поїздки керівниці наукової групи УІПА у партнерські ЗВО України

 

З робочим візитом 1 вересня керівниця групи з наукової діяльності Української інженерно-педагогічної академії (УІПА), доцент кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій, гарант освітньо-наукової програми «Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення» спеціальності 175 Інформаційно-вимірювальні технології – ГРІНЧЕНКО Ганна Сергіївна відвідала Київський національний університет технологій та дизайну (КНУТД).

В рамках візиту відбулась робоча зустріч з деканом факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій Володимиром Миколайовичем ПАВЛЕНКО та завідувачкою кафедри інформаційних та комп’ютерних технологій Владиславою Валентинівною СКІДАН. Було обговорено питання щодо академічної мобільності та розвитку партнерських відносин в рамках існуючої угоди про співпрацю між УІПА та КНУТД.

Також було проведено круглий стіл з викладачами кафедри інформаційних та комп’ютерних технологій НІКОНОВИМ Олегом Яковичем, ВОЛІВАЧ Антоніною Петрівною, ДРОМЕНКО Валерією Борисівною та здобувачами вищої освіти кафедри. Обговорювались питання щодо забезпечення якості освітнього середовища, змісту освітніх та освітньо-наукових програм за спеціальностями: 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології; 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка; 175 Інформаційно-вимірювальні технології. Особливу увагу було приділено питанням щодо обміну soft skills, співробітництву та можливості спільної викладацької, наукової та проєктної діяльності.

Також у рамках своєї робочої поїздки 1-2 вересня пані Ганна взяла участь в круглому столі в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі (УГСП), в рамках якого з ректором та проректорами УГСП, Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка та Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини було обговорено розвиток спільної міжнародної і проєктної діяльності у 2023-2024 навчальному році.