Дозвілля студентів

Культурний центр

 Головний корпус, 1-ий поверх

 Студентські роки – не лише навчання, але й можливість цікаво провести вільний час, проявити себе, свої творчі здібності, поспілкуватися з однодумцями, для чого в Академії створено всі необхідні умови.

Реалізувати себе Ви можете в одному з

шести колективів Культурного Центру з широким спектром культурно-масових заходів. А саме:

  • Театр мод «C’est la vie»
  • Команда КВК «Моя улюблена команда»
  • Вокально-естрадна студія «Сезам»
  • Танцювальний колектив «New Wave»
  • Клуб спортивного бального танцю «Престиж»

Спорт 

 3-ій корпус, 2-ий поверх

 Для тих, хто не уявляє свого життя без активного заняття спортом, в Академії створені і успішно працюють чотири спортивні команди:

  • Команда з регбі
  • Команда з гирьового спорту
  • Команда з аеробіки
  • Футбольна команда

 Традиційними заходами в Академії є свято «Дні здоров’я», змагання з черлідингу та спартакіади студентів з різних видів спорту.

Їдальня

 2-ій корпус, 1-ий поверх

 Жодна справа не робиться добре на голодний шлунок. Тому, якщо зголодніли – час підкріпитися. Для цього у розкладі навчальних занять передбачено велику перерву.

 

 

 

Медичний пункт

 Головний корпус, 1-ий поверх,  733-79-55 

 В період навчання в Академії з будь-яких питань, щодо стану Вашого здоров’я, необхідно звертатися до медичного пункту академії, де Ви гарантовано отримаєте кваліфіковану первинну медичну допомогу або необхідну інформацію санітарно-профілактичного змісту.

Слід пам’ятати, що ряд медичних заходів під час навчання в Академії є обов’язковим для всіх студентів, а саме:

  • комплексний профілактичний медичний огляд, який проводиться на території Академії;
  • флюорографічне обстеження органів грудної клітки один раз на рік, результати якого Ви повинні надати до медичного пункту Академії.

Медичний пункт Академії є структурою, яка входить до складу КНП МСЛ ХМР, яка розташована за адресою: м. Харків, вул. Дарвіна 8/10 (станція метро «Архітектора Бекетова»). КНП МСЛ ХМР є основним медичним комплексом, який спеціалізується на наданні всіх видів медичної допомоги студентам. До складу КНП МСЛ ХМР входять поліклініка та стаціонар.

Поліклініка здійснює амбулаторне обслуговування студентів: надає всі види медичної допомоги. Поліклініка працює з 7:30 до 19:00 (понеділок – п’ятниця) та з 9:00 до 16:00 (субота). За всіма питаннями Ви можете звертатися до реєстратури, яка розташована в холі першого поверху поліклініки. Телефон реєстратури: 706-15-14, 725-51-78.

Усі студенти 1-го курсу, які будуть мешкати у гуртожитках, повинні заключати декларацію з дільничним лікарем КНП МСЛ ХМР (3-ий пов., 58 каб.), який працює щоденно, окрім суботи та неділі за графіком.

У поліклініці КНП МСЛ ХМР працює Центр консультування студентської молоді (7 поверх поліклініки). Консультування студентів, які звернулися до Центру, проводиться безкоштовно та анонімно. У центрі також працює телефон довіри 725-51-77, зателефонував на нього Ви анонімно можете отримати консультацію, пораду, записатися на прийом до лікаря-спеціаліста Центру.

Стаціонар КНП МСЛ ХМР розташовано за будівлею поліклініки у дев’ятиповерховому корпусі. Стаціонар працює цілодобово без вихідних.

У випадку захворювання довідки щодо непрацездатності видаються у день звернення, а не по факту одужання зі слів студента.