«Великодні традиції»: кафедра РГТБ УІПА оголошує конкурс для абітурієнтів та здобувачів

 

Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу Української інженерно-педагогічної академії оголошує конкурс «Великодні традиції» для абітурієнтів, а також здобувачів спеціальностей:

181 Харчові технології

241 Готельно-ресторанна справа

242 Туризм

Конкурс проводиться окремо для кожної спеціальності в таких номінаціях:

- абітурієнт;

- здобувач бакалаврату 1-2 курсу;

- здобувач бакалаврату 3-4 курсу та магістрант.

УМОВИ УЧАСТІ в конкурсі:

- до 20 квітня опублікувати на своїй сторінці Instagram у stories пост, присвячений Великодню, з активною позначкою @uepa.official і відповідним хештегом: або #181ХарчовіТехнологіїУІПА, або #241ГотельноРестораннаСправаУІПА, або #242ТуризмУІПА;

- підписатися на сторінку @uepa.official;

- відмітити сторінку @uepa.official;

- завантажити свою роботу у Google-форму учасника конкурсу 

!!! Важливо: призи розігруватимуться серед учасників, які виконали всі перелічені вище умови.

ВИМОГИ ДО ПОСТІВ за спеціальностями:

- 181 Харчові технології – фото власного декорування великоднього кулича (паски);

- 241 Готельно-ресторанна справа – фото власного дизайну великоднього кошика;

- 242 Туризм – коротка авторська історія про великодні традиції в будь-якій країні (два-три речення) та відповідне фото або колаж до неї.

Переможці конкурсу в кожній номінації будуть визначені 24 квітня та опубліковані на Instagram-сторінці Української інженерно-педагогічної академії @uepa.official та Telegram-каналі Студент УІПА 

Переможці конкурсу отримають:

- в номінації абітурієнт – безкоштовне заняття з підготовки до НМТ з предмету «Математика»;

- в номінаціях «здобувач» – підручник «Етнічна кулінарія». 

Бажаємо успіхів!