Делегація УІПА взяла участь у міжнародній конференції з інженерної педагогіки

 

Ректор УІПА, проф. Коваленко О.Е., декан факультету міжнародних освітніх програм проф. Коваленко Д.В. та професор кафедри інформаційних комп’ютерних і поліграфічних технологій, директор Центру інженерної педагогіки УІПА Купріянов О.В. взяли участь у 46-й міжнародній конференції з інженерної педагогіки IGIP «ICL2017 – Teaching and Learning in a Digital World», що відбулася 27 – 29 вересня у м. Будапешт.

У рамках конференції, що об’єднала більш 200 представників з 47 країн, викладачі УІПА ознайомилися з останніми досягненнями у галузі використання інформаційних навчальних технологій, виступили з доповідями про здобутки УІПА у напрямку конференції, обмінялися думками з колегами, і навіть випробували в дії роботів для виконання медичних маніпуляцій, що досліджуються у університеті Обуди. Доповіді конференції будуть опубліковані у серії видавництва Springer, що індексується Web of Science.

Представники УІПА, як повноправного члену Міжнародного товариства з інженерної педагогіки IGIP, прийняли участь у щорічних зборах IGIP. Шляхом голосування був обраний новий президент IGIP, ним став представник Німеччини, проф. з Дрездена Hanno Hortsch.

За рішенням Міжнародного моніторингового комітету IGIP була продовжена на наступні 5 років акредитація УІПА як освітнього закладу, що відповідає моделі підготовки Міжнародних інженерів-педагогів (Ing.Paed.IGIP). 19 випускників центрів інженерної педагогіки УІПА та Національного гірничого університету отримали дипломи Ing.Paed.IGIP.