IGIP продовжив акредитацію Центру інженерної педагогіки УІПА на наступні п’ять років

 

Міжнародне товариство з інженерної педагогіки IGIP акредитує навчальні центри, які відповідають навчальній програмі IGIP з інженерної педагогіки і мають право представляти випускників для надання звання «Міжнародний інженер-педагог». Ці центри повинні проходити повторну акредитацію кожні п'ять років.

Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації викладачів технічних вищих навчальних закладів за системою Міжнародного товариства інженерної педагогіки IGIP (Центр інженерної педагогіки) працює в УІПА з 2000го року. Відповідно до наказу МОН на Центр покладено обов'язок забезпечити якість підготовки викладачів технічних дисциплін у інженерних ЗВО відповідно до вимог IGIP та подання викладачів до звання «Міжнародний інженер-педагог».

У цьому році Центр інженерної педагогіки УІПА успішно пройшов чергову акредитацію, яка дійсна тепер до 2027 року, і отримав відповідний сертифікат (рішення міжнародного моніторингового комітету IGIP від 29 червня 2023 р.). Наразі в Україні це єдиний центр, акредитований IGIP.

Тож запрошуємо викладачів технічних ЗВО підвищити свою кваліфікацію за системою і навчальним планом Міжнародного товариства з інженерної педагогіки IGIP  і отримати визнане звання "Міжнародний інженер-педагог".