Представники УІПА увійшли у робочу групу МОНУ з запровадження механізмів управління на основі партнерства у ЗВО, що здійснюють підготовку за спеціальністю 015 «Професійна освіта»

 

Міністерство освіти і науки України оголосило про створення робочої групи з розроблення Методичних рекомендацій щодо запровадження механізмів управління на основі партнерства у закладах вищої освіти, що здійснюють підготовку за спеціальністю 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)» галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» з метою виконання п. 4.2. робочого пакету проєкту Erasmus+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні (PAGOSTE)». Відповідне рішення затверджено Наказом МОН №664 від 26.07.2022 р. 

До складу Робочої групи від Української інженерно-педагогічної академії увійшли представники проєктної команди PAGOSTE УІПА:

  1. Брюханова Наталія Олександрівна, доктор пед. наук, професор, завідувачка кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти;
  2. Штефан Людмила Володимирівна, доктор пед. наук, професор кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти.