Представниця УІПА розпочала навчання на курсі «Management of Internationalisation and German-Ukrainian Academic Cooperation 2024»

 

Українська інженерно-педагогічна академія разом з 14 закладами вищої освіти з різних регіонів України була відібрана для участі в навчальному курсі «Management of Internationalisation and German-Ukrainian Academic Cooperation 2024», який організовується міжнародним відділом Ганноверського Університету імені Лейбніца в рамках програми DAAD. Метою курсу є задоволення потреби різних українських закладів вищої освіти з різним рівнем досвіду у сфері інтернаціоналізації та допомога їм створити відповідні національні та міжнародні мережі або приєднатися до них. Набуті навички міжнародного адміністрування та відповідні професійні навички дозволять учасникам використовувати мережі та започатковувати спільні транскордонні проєкти, що становлять взаємний інтерес. Проєкт також сприятиме створенню стійких інституційних контактів та мереж.

Курс триватиме з січня по грудень 2024 року і включатиме:

− обов’язкове відвідування онлайн-зустрічей4

− розробку та впровадження проєкту інтернаціоналізації в закладі освіти;

− регулярну роботу та звітність щодо цього проєкту інтернаціоналізації та його хід;

− підготовку презентацій та звітів;

− відвідування семінарів у Німеччині та в Києві.

Українську інженерно-педагогічної академію на курсі представляє проректорка з науково-педагогічної роботи, професорка Марина ВАСИЛЬЄВА, яка пройшла відбір і розпочала навчання за програмою.