Успішно завершилась kickoff зустріч команди Erasmus+ проєкту UA-Talent-UP

 

Успішно добігла кінця 3-денна kickoff зустріч команди, яка працюватиме над Erasmus+ проєктом UA-Talent-UP «Розвиток підприємливості, креативності та міжкультурних компетенцій для забезпечення високої якості викладання в Україні».

Склад консорціуму:

- Pontifical University of Salamanca (Іспанія) – координатор проєкту;

- University College Leuven-Limburg (Бельгія);

- University of Cyprus (Кіпр).

Зі сторони України:

- Українська інженерно-педагогічна академія;

- Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця;

- Львівська національна академія мистецтв;

- Український католицький університет;

- Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя;

- Міжнародний європейський університет;

- НГО «Інноваційна генерація».

Українську інженерно-педагогічну академію на зустрічі представляли проректорка з науково-педагогічної роботи проф. Марина ВАСИЛЬЄВА, голова постійно діючої робочої групи з інтернаціоналізації та проєктної діяльності Академії Роман НЕСТЕРЕНКО, професорка кафедри інформаційних комп’ютерних технологій і математики Тетяна БОНДАРЕНКО, доцентка кафедри економіки і менеджменту Юлія ДУДНЄВА, представниця центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності Ольга КАЙДАЛОВА.

Під час плідної 3-денної роботи проєктна команда розглянула сам проєкт, починаючи з конкурсу Європейської Комісії, в якому він зареєстрований, узгодила бачення, місію та цілі, а також робочі пакети. Обговорили face-to-face тренінги, які відбудуться цього року в університетах-партнерах в Іспанії та Бельгії. Також були обговорені питання дисемінації, SMM-стратегії та сталості розвитку проєкту.

Попереду багато цікавої та активної роботи.

Бажаємо натхнення всій команді!