В УІПА в рамках реалізації Erasmus+ проєкту CRED4TEACH відбувся тренінг щодо впровадження мікрокваліфікацій для менеджменту та науково-педагогічних працівників

В Українській інженерно-педагогічна академія 16 лютого у змішаному форматі відбулась зустріч-тренінг з менеджментом та науково-педагогічними працівниками Академії. Мета – поширення інформації про діяльність Erasmus+ проєкту CRED4TEACH «MOOC-based micro-credentials for teacher professional development» / «Мікрокваліфікації на основі MООС для професійного розвитку викладачів» та впровадження педагогічних мікрокваліфікаційних освітніх програм в УІПА.

Представники проєктної команди заступник першого проректора, доцент кафедри практичної психології Андрій ЛОМАКІН та керівниця групи з наукової діяльності УІПА, доцент кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій Ганна ГРІНЧЕНКО поділилися досвідом та знаннями, отриманими в ході участі у навчальному заході «Професійний розвиток вчителів в Україні, Чорногорії та Албанії: концептуалізація та акредитація мікро-кваліфікацій на базі MOOC», який відбувався 5-7 лютого на базі Відкрито університету Лісабону (Португалія).

Проректор з наукової роботи проф. Олександр КУПРІЯНОВ та проректорка з науково-педагогічної роботи проф. Марина ВАСИЛЬЄВА подякували учасникам проєкту за надану інформацію, за роботу над проєктом та побажали плідної подальшої діяльності.

Координатор проєкту від УІПА, завідувачка кафедри інформаційних комп’ютерних технологій і математики проф. Олеся НЕЧУЙВІТЕР та голова постійно діючої робочої групи з інтернаціоналізації та проєктної діяльності академії Роман НЕСТЕРЕНКО розповіли про подальші плани та заходи з реалізації проєкту.