Здобувачка освітньої програми 015.37 Професійна освіта (Харчові технології) УІПА приступила до навчання в Університеті Жешува (Польща) за програмою Erasmus+

 

Здобувачка 3-го курсу кафедри харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Української інженерно-педагогічної академії гр.  ДіТ-ПОХ21 Валерія ХАРТФІЛІЯ здобула перемогу у конкурсному відборі УІПА на проходження семестрового навчання та отримання стипендій за спільним проєктом «Еразмус+ КА1 – Міжнародна кредитна мобільність», що фінансується Європейським Союзом та Агенцією Еразмус+ в Польщі.

За умовами мобільності здобувачка приступила та буде проходити навчання в Університеті Жешува протягом весняного семестру 2023/2024 навчального року (з лютого по червень). Здобувач-переможниця конкурсу отримує фінансування з фондів Еразмус +, а саме, щомісячну стипендію та відшкодування витрат на проїзд.

Наразі пройшло знайомство з адміністрацією Університету Жешува, заселення до найкращого гуртожитку ЗВО «Філон» та безпосереднє ознайомлення із системою освіти польского університету. Ділова комунікація та процес навчання проходить англійською мовою, якою Валерія володіє на високому рівні завдяки належній професійній підготовці в академії.

Велика вдячність керівництву УІПА та Університету Жешува за надану унікальну можливість інтегруватись в європейський освітній простір, долучитись до культурної спадщини Польщі, навчатися у безпечних та комфортних умовах і будувати плани на майбутнє з урахуванням отриманого досвіду.