Стартує курс «Європейський досвід експертизи товарів у митній справі» в рамках ERASMUS+ проєкту Жан Моне EDETMS

 

Кафедра маркетингу та торговельного підприємництва (далі – МТП) Української інженерно-педагогічної академії рада повідомити, що з 4 березня по 15 травня буде проведено курс викладачами кафедри МТП на тему «Європейський досвід експертизи товарів у митній справі» в рамках проєкту Жан Моне: ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH «European concept of dynamic regulation and coordination of examination of goods in customs affairs» (EDETMS) / «Європейська концепція динамічного регулювання та координації експертизи товарів у митній справі».

Курс складається з 15 лекцій (30 годин) та 10 практичних та лабораторних (8 годин), за результатами курсу буде проведено круглий стіл на тему «Перспективи впровадження європейського досвіду експертизи товарів у митній справі в Україні».

Переваги курсу:

- Заняття будуть проводити досвідчені викладачі, які поглиблено розкриють сутність європейських сучасних тенденцій проведення експертизи продовольчих товарів у митній справі.

- Лабораторні заняття, де ви зможете ознайомитися з практичними навичками проведення експертного дослідження продовольчих товарів у митній справі відповідно до європейського досвіду.

- Гнучкий графік занять, який допоможе вам поєднувати основне навчання та працю з навчанням на курсі.

Використайте свій шанс стати справжнім експертом у митній справі та отримайте сертифікат за результатами проходження курсу!

Зареєструватися до участі  на курс можуть всі охочі до 4 березня.

Усі питання можна задавати керівнику проєкту завідувачці кафедри маркетингу та торговельного підприємництва д.е.н., проф. Вікторії ЧОБІТОК е-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Зайняття будуть проходити відповідно до графіку на платформі Zoom за посиланням 

Meeting ID: 725 089 0432

Passcode: 844092 

Долучайтесь до нашої спільноти на сторінці проєкту Erasmus+ EDETMS у Facebook  

Запрошуємо усіх бажаючих!