Навчальний візит делегації кафедри практичної психології до Німеччини

 

Представники кафедри практичної психології Української інженерно-педагогічної академієї на чолі з завідувачем кафедри доктором психологічних наук Іриною Михайлівною Соколовою, доцентом кафедри кандидатом психологічних наук Анною Валеріївною Колчигіною, аспіранткою Софією Михайлівною Соколовою та здобувачами іноземцями другого (магістерського) рівня освіти Жанною Герок, Джармілою Фрітцш, випускницею програми «Практична психологія» Оленою Веприцькою здійснили навчальний візит до Німеччини, місто Боттроп, до Heil Pädagogisches Centrum (практика Elle Schudek, Центр підтримки родини та індивідуальної допомоги людям із травмою), Інституту експериментального консультування та терапії Experio.

Було розпочато курс  «Фокусування просунутий рівень», що проходив протягом трьох днів з поглибленим вивчення фокусування та практичних методів, усвідомлення власного місця в процесі фокусованої психотерапії.

Делігація кафедри практичної психології була ознайомлена з німецькою іпотерапією та використанням методу фокусованої психотерапії в процесі іпотерапії, також каністерапією. Кафедра практичної психології щиро вдячна Elle Schudek та Heil Pädagogisches Centrum за навчання, запрошення та гостинність.