Участь представниці УІПА у Ukrainian-Bavarian Conference on Digital Education

 

Представниця Української інженерно-педагогічної академії, професор кафедри інформаційних комп’ютерних технологій і математики Тетяна Бондаренко виступила з онлайн-доповіддю «Гейміфікація як ефективний інструмент залучення студентів до навчального процесу / Gamefication as an effective tool of engaging students in educational process» та долучилася до інших заходів Ukrainian-Bavarian Conference on Digital Education.

Українсько-Баварська конференція з цифрової освіти відбулася 23-24 червня в Університеті Байройту в гібридному форматі.

Захід мав на меті передати знання про сучасні ІТ-концепції та інструменти в освіті та забезпечити обмін досвідом.

У зв’язку з війною конференція особливо орієнтована на науковців та співробітників університетів з України, які зараз перебувають у Баварії та спікерів і слухачів з України, які змогли приєднатися онлайн.

На тлі війни цифрове навчання набуло додаткового значення для підтримки української вищої освіти. На конференції стипендіати Вільної держави Баварія зі Східної Європи звітуватимуть про свій досвід онлайн-навчання, пов’язаного з пандемією, у Баварії та у своїх країнах.

Конференція була організована BAYHOST у співпраці з Центром безперервної освіти для вищої освіти (FBZHL) Байройтського університету та Офісом Вільної держави Баварія в Україні.