Стартував VI Всеукраїнський конкурс есе для студентів «Мій Шевченко»

 

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Громадською організацією «Інноваційні обрії України» проводить VI Всеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко».

Метою конкурсу є популяризація творчої спадщини Т.Г. Шевченка, актуалізація пам’яті про Кобзаря та його ролі в закладанні духовних основ української нації, утвердження морально-етичних заповідей митця як важливого чинника консолідації суспільства, національно-патріотичне виховання здобувачів середньої, професійної та вищої освіти, збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України, підтримка й стимулювання талановитої молоді і творчої праці педагогів.

У 2023/2024 навчальному році конкурс триватиме з 04 січня до 09 березня 2024 року. До розгляду в конкурсі приймаються есе здобувачів фахової передвищої освіти, здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти, здобувачів вищої освіти.

Етапи проведення конкурсу:

  • До 11 лютого 2024 р. до 17.00 претенденти на участь у Конкурсі мають зареєструватись та завантажити Есе в електронному вигляді (у форматі doc або docx) разом із супровідним листом за посиланням
  • З 12 лютого по 03 березня 2024 р. – оцінювання творів конкурсною комісією (журі).
  • 9 березня 2024 р. – оприлюднення результатів конкурсу на сайті ГО «Інноваційні обрії України» за посиланням.

Переможців Конкурсу за віковими категоріями та в окремих номінаціях нагородять  дипломами і грамотами.

Детальніше за посиланням  

Вимоги до робіт