Освітянську спільноту УІПА запрошують на онлайн-лекцію "МЕНЕДЖМЕНТ ТА КВАЛІФІКАЦІЇ"

 

Освітянську спільноту УІПА запрошують на  онлайн-лекцію "МЕНЕДЖМЕНТ ТА КВАЛІФІКАЦІЇ", яка відбудеться під егідою Європейського року навичок. 

 Дата та час: 7 лютого, 11:00

Реєстрація
Трансляція лекції відбудеться на сторінці НАК у Facebook 

Ефективність управління/менеджменту у найбільші мірі залежить від кваліфікації управителів/менеджерів та досконалості систем менеджменту, які вони створюють і застосовують у своїй роботі.

Наприкінці 20 століття у сфері управління/менеджменту відбулись принципові зміни. Для забезпечення успішності в умовах загострення конкуренції крім традиційного оперативного «управління» виділили і почали приділяти окрему увагу розвитку «спрямовування», тобто стратегічної (керівної) діяльності вищого керівництва організацій, що знайшло своє відображення у відповідних міжнародних стандартах.

Однак ці зміни не помітили і не врахували в Україні. Ще й досі ми керуємося застарілими розумінням і установками щодо управління/ менеджменту. Це знайшло відображення, зокрема, у класифікаторі професій, переліку галузей знань і спеціальностей, в освітніх і професійних стандартах, у підручниках і навчальних програмах, що негативно впливає на підготовку та кваліфікацію українських управителів/менеджерів і, як наслідок, на розвиток нашої держави.

 Проблемні питання та шляхи їх розв’язання розгляне спікер лекції - Петро Калита, президент Української асоціації досконалості та якості, віце-президент УСПП, академік Української академії наук.

 Зареєстровані учасники матимуть можливість отримувати запрошення на нові лекції та презентації спікерів.

Долучайтеся! Буде цікаво та корисно!