Долучайтесь до програми "Центр молодіжних ініціатив": навчання креативним практикам

 

Благодійна організація "Український Благодійний Альянс оголосив про відкриття попередньої реєстрації для участі в програмі "Центр молодіжних ініціатив" в рамках проєкту "Змістовно", який реалізується за фінансової підтримки Nova Ukraine та Buffett Foundation. Проєкт спрямований на безкоштовне очне навчання креативних практик молоді від 16 до 25 років.

Заповнення форми попередньої реєстрації є першим кроком для тих, хто бажає прийняти участь у проєкті та розвивати свої творчі навички. Цей етап дозволить організаторам виявити зацікавлених та створити належні умови для навчання. Проєкті та розвивати свої творчі навички. Цей етап дозволить організаторам виявити зацікавлених та створити належні умови для навчання.

Проєкт передбачає обмежену кількість місць для очного навчання, тому наступним етапом буде відбір, про що організатори повідомлять учасників пізніше. Повідомлять учасників пізніше.

Увага! Перелік курсів та формат навчання може бути змінений. Початок старту проєкту з 1 лютого 2024 року та розклад освітніх програм будуть оголошені пізніше. Онлайн-заходи проєкту, які заплановані на лютий, також будуть анонсовані у подальших повідомленнях.