Закордонне стажування «Інструменти підтримки мобільності науковців в фінансовій перспективі ЄС на 2014-2020 роки»

 Триває реєстрація на закордонне стажування від фундації Central European Academy Studies and Certification (CEASC) «Інструменти підтримки мобільності науковців в фінансовій перспективі ЄС на 2014-2020 роки», 19 -25 листопада 2016 р., м. Лодзь, Польща.

 

 

Цільова група: викладацький склад Вищих Навчальних Закладів України, методичний та адміністративний персонал українських ВНЗ (30 осіб).

Тривалість стажування: 7 днів (19-25 листопада 2016 року), м. Лодзь, Польща.

Тематика стажувань:

  • Трирівнева система вищої освіти та кваліфікаційні рівні європейського освітнього простору. Їх порівняльний аналіз з українськими відповідниками. Рівні та засади визнання українських освітніх документів в європейському освітньому просторі.
  • Проектний підхід в організації навчального процесу в європейських університетах. Формування навчальних планів з застосуванням проектного підходу
  • Практична реалізація в рамках організації навчального процесу принципу мобільності студентів та викладачів через використання спеціалізованих фондів ЄС, призначених для фінансування компоненту мобільності.
  • Робота над власними обмінними, навчальними та дослідницькими проектами, фінансованими з джерел ЄС: приклади, досвід, вимоги до учасників подібних проектів.
  • Академічна мобільність науковців: компонент Кюрі-Склодовської в рамках Горизонт 2020, Еразмус+, Polonez (друга хвиля).

Програма стажування передбачає 108 годин (72 години  лекційних та практичних занять та 36 годин самостійної роботи). По завершенню стажування учасники отримають відповідний сертифікат про закордонне післядипломне стажування (podyplomowy staż zagraniczny).

 Робочі мови: польська (з перекладом), українська та російська. Частина тем буде доступна для обговорення англійською та німецькою мовами.

Вартість: 1700 грн. та 400 євро. Включає в себе: проїзд, проживання (2-хмісні номери), дворазове харчування (сніданки та обіди), навчання, роздатковий матеріал, сертифікат, культурна програма, інтеграційна та підсумкова вечірки, візова підтримка (без врахування візового збору).

Для участі в проекті необхідно надіслати заповнену анкету та CV (українською мовою) на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з приміткою «lodz_ERK_2016» до 1 жовтня 2016 року включно.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ОНЛАЙН 

Контактна особа: Дарія Лемешева +380630321952, +380500756225

Детальніше