Стажування в університеті Німеччини Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg

 Запрошуємо науковців, викладачів та аспірантів пройти стажування за темою «Організація навчального процесу, інноваційні методи та підходи в навчанні: досвід Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg» в університетіOtto-von-Guericke-Universität Magdeburg,Німеччина.

Термін стажування: 30 квітня – 10 травня 2017р. (свідоцтво на 108 годин).

 

Запрошуємо науковців,викладачів та аспірантів пройти стажування за темою «Організація навчального процесу, інноваційні методи та підходи в навчанні: досвід Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg» в університеті Otto-von-Guericke-Universität Magdeburg,Німеччина.

Термін стажування: 30 квітня – 10 травня 2017р. (свідоцтво на 108 годин).

Вартість участі у програмі: 595євро.

Всі учасники, які планують взяти участь у стажуванні, повинні надіслати заявку та скановану копію першого розвороту закордонного паспорту на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 27 лютого 2017 р.

Тема листа: Стажування-травень Магдебург Прізвище та Ім’я учасника

Вкладені файли, які будуть відіслані на електронну адресу, повинні мати обов’язкові назви:

  • Заявка прізвище (учасника);
  • Паспорт прізвище (учасника).

За консультаціями звертатися за телефоном 068 955 22 67, Максименко Ірина, або на електрону пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Інфолист_Німеччина