Освітня програма країнами ЄС з можливістю міжнародного стажування

 Запрошуємо всіх бажаючи долучитись до освітньої програми країнами ЄС та відвідати ряд науково-практичних та навчально методичних семінарів з одночасною можливістю проходження міжнародного стажування.

 

 

Запрошуємо всіх бажаючи долучитись до освітньої програми країнами ЄС. В програмі:

  • Науково-практичний семінар «Досвід підготовки висококваліфікованого персоналу в ESEI International Business School Barcelona», 6 липня Барселона (Іспанія).
  • Навчально-методичний семінар «Організація навчального процесу та інноваційні методи навчання, інтеграція науки та практики в Празькому економічному університеті», 11 липня Прага (Чехія).
  • Семінар «Освітня система Польщі: умови, можливості, перспективи», 12 липня Краків (Польща).

Одночасно усі охочі матимуть можливість пройти міжнародне стажування «Освітні системи, проектна та наукова публікаційна діяльність в країнах Євросоюзу» (108 годин) в Празькому інституті підвищення кваліфікації

Кожний учасник семінару отримає відповідний іменний сертифікат від відповідних організаторів семінарів в Іспанії, Чехії та Польщі.

Вартість участі: 535 євро

У вартість входить трансфер комфортабельним автобусом, проживання та сніданки.

Заявки надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 14 травня.

Детальніше в Інфолисті