Науково-педагогічне стажування «Інноваційні технології в освіті»

 Запрошуємо науково-педагогічних співробітників, докторантів, аспірантів та здобувачів пройти науково-педагогічне стажування «Інноваційні технології в освіті» на базі Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach (м. Катовіце, Республіка Польща).

Період стажування: 31 травня – 26 вересня (60 годин – очна участь, 120 годин – дистанційна).

Запрошуємо науково-педагогічних співробітників, докторантів, аспірантів та здобувачів пройти науково-педагогічне стажування «Інноваційні технології в освіті» на базі Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach (м. Катовіце, Республіка Польща).

Період стажування: 31 травня – 26 вересня.

Мета науково-педагогічного стажування: підвищення кваліфікації учасників стажування, оновлення їх теоретичних і практичних знань у зв’язку з підвищенням вимог до рівня кваліфікації та необхідності оволодіння сучасними методами вирішення професійних завдань педагогічними та науково-педагогічними працівниками.

Навчальне навантаження стажування: 180 годин (в тому числі 60 годин – очна участь, 120 годин – дистанційна участь).

Програма включає участь в роботі Міжнародної наукової конференції «Інформаційні та інноваційні технології XXI століття», яка відбудеться у Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach 19-21 вересня (точні дати проведення конференції будуть визначені пізніше).

За результатами стажування учасники отримають сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування, збірник матеріалів Міжнародної наукової конференції зі своєю науковою роботою та сертифікат учасника Міжнародної наукової конференції. Збірник матеріалів Міжнародної наукової конференції буде виданий польським науковим видавництвом (із присвоєнням індексу ISBN).

Графік стажування:

31 травня – 18 вересня 2018 р.: дистанційна робота

19 – 26 вересня: безпосереднє стажування у Wyższa Szkoła Techniczna w Katowicach.

У датах безпосереднього стажування можливі зміни!!!

Вартість проходження стажування складає 135 євро (4 тис. грн.).

У вартість стажування входять саме стажування (презентації, навчальні матеріали, консультації), участь у конференції, публікація статті (розділу) у колективній монографії, сертифікат про проходження стажування, сертифікат учасника конференції, програма конференції, роздатковий матеріал, кава-пауза.

Програма стажування

За детальною інформацією звертатись до відділу міжнародних зв’язків (101 к./гол.к., тел.: 43-93)