Дистанційне науково-педагогічне стажування «Заклади вищої освіти як середовище формування нового покоління педагогічних працівників»

 Триває прийом матеріалів на науково-педагогічне стажування «Заклади вищої освіти як середовище формування нового покоління педагогічних працівників», яке відбудеться 11-15 червня у Гуманітарно-природничому університеті міста Сандомир, Республіка Польща. Для участі запрошуються науково-педагогічні співробітники, докторанти, аспіранти, здобувачі та студенти.

Термін подачі заявок: 8 червня (включно).

Триває прийом матеріалів на науково-педагогічне стажування «Заклади вищої освіти як середовище формування нового покоління педагогічних працівників», яке відбудеться 11-15 червня у Гуманітарно-природничому університеті міста Сандомир, Республіка Польща.

Для участі запрошуються науково-педагогічні співробітники, докторанти, аспіранти, здобувачі та студенти, які мають або здобувають педагогічну освіту.

Форма участі: дистанційна.

Навчальне навантаження стажування становить 3 кредити (108 годин) і розподіляється таким чином:

  • ознайомлення з діяльністю університету через офіційний інформаційний портал – 12 годин;
  • підготовка тез науково-методичної доповіді за обраною проблематикою (за профілем роботи здобувача в навчальному або науковому закладі) – 36 годин;
  • індивідуальна робота – 60 годин.

Особи, зацікавлені взяти участь у науково-педагогічному стажуванні, мають надіслати електронною поштою до 8 червня (включно) наступні документи:

1) тези науково-методичної доповіді за профілем роботи здобувача в навчальному або науковому закладі;

2) заявку;

3) відскановану копію квитанції про сплату організаційного внеску на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

В темі листа вказати: «Матеріали на стажування».

Всі учасники будуть забезпечені збірником тез науково-методичних доповідей та сертифікатом про проходження науково-педагогічного стажування (двома мовами).

Детальніше у Інформлисті