Міжнародний молодіжний конкурс бізнес ідей та проектів «StartUp-проект»

 Запрошуємо студентів та молодих аспірантів взяти участь у Міжнародному молодіжному конкурсі бізнес ідей та проектів «StartUp-проект», що відбудеться 12-14 листопада.

Дедлайн реєстрації: до 29 жовтня.

 

 Запрошуємо студентів та молодих аспірантів взяти участь у Міжнародному молодіжному конкурсі бізнес ідей та проектів «StartUp-проект», що відбудеться 12-14 листопада на базі Вірменського державного економічного університету.

Міжнародний молодіжний конкурс бізнес ідей та проектів проводиться в межах реалізації проекту Еразмус+ «Вищі навчальні заклади для молодіжного підприємництва» з метою активізації молодіжного підприємництва.

До участі в конкурсі запрошуються команди від 1 до 5 осіб. Учасниками команд можуть бути студенти, магістранти, аспіранти від 15 до 35 років, які мають інноваційну бізнес ідею та мають бажання її втілити.

Учасникам потрібно підготувати опис бізнес пропозиції (до 5 сторінок) із зазначенням опису проекту, ринкових перспектив, конкурентів, конкурентних переваг, бізнес моделі, фінансових показників, етапів реалізації проекту.

У конкурсі можна брати участь в очному та заочному форматі.

Дедлайн реєстрації: до 29 жовтня за посиланням

Інформаційний лист

Детальніше на сайті , або за e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.