Спеціальна пропозиція для студентів УІПА на проходження практик та стажувань в Німеччині

 

Шановні студенти УІПА денної та заочної форм навчання, запрошуємо вас взяти участь у програмі практик та стажувань у Німеччині під час канікул.

УІПА спільно зі своїм партнером, компанією SELFINVEST, допоможе всім бажаючим організувати практику чи стажування у Німеччині.

Німеччина – це чудова країна для подорожей, вивчення мови і звичайно ж роботи, завдяки найвищім зарплатам в Європі. Мінімальна зарплата, яку ви можете отримати в Німеччині – 9,50 євро, тобто в місяць – від 1672 євро. Відповідно, за сезон ваш дохід може сягати 5 016 євро.

Компанія SELFINVEST протягом 5-ти років займається легальним працевлаштуванням студентів у Німеччину. За цей час, зайняла передові позиції на ринку та відправила на роботу до Німеччини більше 4 000 студентів. SELFINVEST виконує свою роботу відповідно до ліцензії Міністерства соціальної політики України. Співпрацює, виключно, із перевіреними роботодавцями, пропонує вакансії у різних сферах:

- виробництво;

- логістика;

- туризм;

- харчові технології та інших.

Місця практики та стажувань у Німеччині надаються студентам як зі знанням, так і без знання іноземних мов.

Для студентів – це можливість заробляти під час літніх канікул і проходити практику на сучасних виробництвах, заробляючи при цьому від 1200 до 1500 євро/місяць чистого прибутку.

Компанія підбирає вакансію, складає резюме, оформляє всі необхідні документи, прописує маршрутну карту та супроводжує студента з моменту укладення договору до повернення в Україну.

Для того, щоб отримати детальну інформацію та консультацію по програмі звертайтеся до навчально-наукового центру інноваційних освітніх технологій та академічної мобільності УІПА:

101 кабінет головного корпусу;

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;

+38 (057) 733-79-93;

 

Або на пряму до SELFINVEST:

Instagram: @selfinvestgermany

Сайт: selfinvest.com.ua

Телефони:

+ 38 095 193 12 62

+ 38 067 672 08 65

 

Зацікавилися, заповнюйте анкету і отримуйте консультацію по програмі.