Освітянську спільноту УІПА запрошують долучитись до вебінару щодо питань мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+ на період війни в Україні

 

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні запрошує освітянську спільноту Української інженерно-педагогічної академії долучитись до роботи вебінара на тему «Виняткові заходи щодо інтеграції освітян України за проєктами з мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+ на період війни в Україні».

Онлайн-захід відбудеться 17 травня, початок о 16:00 за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Мова вебінару: українська.

Цільова аудиторія:

− інституційні координатори Еразмус+;

− керівники закладів та працівники;

− відповідальні за міжнародну співпрацю закладів вищої освіти України.

Реєстрація обов’язкова , форма відкрита до 15:00 16 травня. 

У випадку додаткових питань команда НЕО в Україні просить звертатись до менеджера Катерини Жданової, +38 093 773 43 92, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

З метою створення умов для підтримки освітян України у період війни в межах затверджених Директив Європейського Союзу E+/NA/DIR/2022/017, E+/NA/DIR/2022/019 та E+/NA/DIR/2022/021 Європейська Комісія інформує про здійснення виняткових заходів за проєктами напряму КА1 – Міжнародна мобільність у сфері вищої освіти, спрямованих на сприяння інтеграції представників з України до освітнього процесу в європейських університетах на період війни.